Fløde-Drake er tilbage!

Fredag d. 29. april 2016 blev dagen, hvor Drake udgav sit fjerde album, Views. Og det er ingen hemmelighed, at jeg sad spændt, utålmodig, i en trippende tilstand og ventede på, at albummet vil droppe. For jeg havde store forventninger. Forventninger til, at Drake ville præstere og gøre det han er bedst til – nemlig at forføre (mig).

Og forført? Det blev jeg! For fløde-Drake er nemlig tilbage. Den gamle bløde, reflekterende og følelsesladet Drake, som ikke er bange for at blotte sig. Måske det hænger sammen med, at Drake, på Views, er vendt tilbage til sin hjemby i Toronto, Ontario. Tilbagevendt med erfaring, oplevelser og hvad, der ellers hører til, på bagen, skaber Drake en reflekterende stemning, som en rejse gennem byen – en rejse gennem livet.

Lyden af blød, sexet og oldschool R&B bærer albummet gennem en oase af følelser og æstetik. Views blander kvalitet og sårbarhed, hvilket giver et tilfredsstillende resultat, der opløfter sanserne. Måske det også skyldes albummets gæstestjerner, som strækker sig fra Future og Rihanna til dvsn, PARTYNEXTDOOR og den ukrediterede Jeremih (vokal på With You feat. PARTYNEXTDOOR). Med disse formår Drake at skabe kunst.

Der er ingen tvivl om, at dette album er et af de bedste, Drake har formået at præstere (på lige fod med mesterværket Take Care). Jeg er meget tilfreds med resultatet. Men mest af alt, tilfreds og glad for, at fløde-Drake er tilbage i føresædet. For det er nu engang dét han er allerbedst til. Nemlig at skabe dét følelsesmæssige bånd mellem sang og lytter.

Hvis du ikke allerede har Apple Music, så vil jeg råde dig til at købe det, så du kan lytte til albummet. Ellers må du vente til fredag d. 13. maj, hvor det bliver tilgængeligt på Spotify og Tidal.

Lyt til: Feel No Ways, Controlla, Fire & DesireToo Good (feat. Rihanna), Faithful (feat. Pimp C & dvsn) og With You (feat. PARTYNEXTDOOR).

Som du kan se, er der ret mange gode sange, som er vigtige at få lyttet til. Så glæd dig, for filan da!! Jeg ville ønske, jeg kunne høre dem igen for første gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s