New Music Friday x 09.11.18

Det er fredag. Weekenden er nær, og der er landet ny musik! Et nyt tiltag på bloggen bliver et ugentligt post om tre fede sange, der netop er udkommet, og som er værd at lytte til. Så mangler du lidt musikinspiration til din weekend? Så læs med her!

 

#1 CHINAH x Give Me Life

CHINAH x ANYONE

I 2016 blev CHINAH vinderne af P3-Talentet til P3 Guld. Trioen, bestående af sanger og sangskriver Fine Glindvad, guitarist Simon Kjær og pianist og programmør Simon Andersson, har siden hen udgivet EP’en Hints i 2017 og i dag albumet ANYONE. Singlen fra albummet, Give Me Life, er en perfekt sammensmeltning af sexet-elektro-dance. Glindvad beviser, at hendes stemme har kant, hvor Kjær og Andersson understreger, deres talent for at skrue fede elektroniske rytmer sammen. Hvis du er til Die AntwoodI FINK U FREEKY og The Prodigys Smack My Bitch UP, er jeg sikker på, du kan finde fællestræk i denne sang, og helt sikkert kan lide det!

 

#2 Clara feat. rosegold x Liar

Clara feat. rosegold x Liar

Den 18-årige Clara trådte første gang frem på musikscenen i november 2017, da hun smed debutsinglen What They Say, som handler om at være ligeglad med, hvad alle andre tænker om en. Sangen har hun selv skrevet, ligesom alle hendes andre sange, som du kan høre på debutalbummet August Eighteen, der udkom i år. Der er ingen tvivl om, at Clara er vores nye popdronning-håb, som helt sikkert kan nå rigtig langt. Talent, stemme, sangskriverevner og relevante budskaber har hun, hvilket helt klart gør hende til den unge generations stemme. Nu har hun fået besøg af den dansk-britiske duo rosegold på en nyfortolkning af singlen Liar, hvis første udkast findes på August Eighteen. rosegold, som består af brøderne Joshua og Ephraim Duncan, debuterede i 2017 med singlen Mrs. 123 og beviste allerede der, at de er værd at holde øje med på hiphop- og R&B-scenen. Ligesom Clara udgav de også deres debutalbum, Adventures in Odyssey, i år. Albummet emmer af fede hiphop-beats, ægte R&B-stemning og masser af talent. På Liar beviser de to talenter, at pop sagtens kan blandes med R&B og hiphop, og lyde mega fedt. Helt klart et overraskende godt samarbejde!

#3 Anderson .Paak x Who R U?

Anderson . Paak x Who R U?

På bare få år er det amerikanske multitalent Anderson .Paak blevet et stort navn. Det var nok de færreste, der kendte ham, da han i 2012 udgav debutalbummet O.B.E. Vol. 1 under kunstnernavnet Breezy Lovejoy. Siden hen har han ændret navn til Anderson .Paak og udgivet to album: Venice i 2015 og Malibu i 2016, og fredag d. 16. november smider han sit tredje med titlen Oxnard. Nu er han netop ude med singlen Who R U?, som er et opstemt elektro-hiphop nummer, som afslører, at Anderson .Paak på en måde er forud for sin tid. En fremtidsfølelse rammer mig, når jeg hører produktionen, samtidigt med, jeg alligevel bliver kastet tilbage i tiden. I virkeligheden tyder det på, at Anderson .Paak formår at skabe en stemning af at være tilbage i fremtiden. Måske hænger det også sammen med, at nummeret har Dr. Dre med på sin produktion?

Lyt selv og fortæl mig, hvad du synes!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s